Pages

Monday, February 17, 2014

Revolutionara usa de intrare

Usa Klemens Torggler este o inventie bazata pe patrate rotative, constructia speciala face posibila miscarea usii in lateral, fara a utiliza balamale sau sine. Acest truc tehnic deschide noi cereri de usi.



Sisteme de usi:

1.In timpul dezvoltarii usilor rotative s-au gasit mai multe solutii mai eficiente pentru conectarea patratelor. Una dintre acestea este o conexiune care utilizeaza un sistem de tije.




2.O alta modalitate alternativa de a conecta patratelr ce formeaza usa este cu o roata si o sină curbata. Roata este ghidata de-a lungul Sinei, atunci cand usa este impinsa.


3.Cel mai recent sistem este mai special. Comparativ cu toate sistemele de dinainte, acest sistem face posibila plasarea patratelor unul peste celalalt, in pozitiile finale ale usii.

4.Un perete in miscare, care se invarte in jurul axei sale verticale. Aceasta usa poate fi rotita si deschisa cu o singura miscare a mainii.

Acest tip de usa este confectionat de obicei din sticla, lemn sau metal. Ar fi o idee geniala de decor interior, dar din pacate momentan nu este decat un prototip.







No comments:

Post a Comment