Pages

Thursday, February 13, 2014

Ce este un sticker pentru perete?

        Ne-am gandit ca ar fi interesant sa aflam ce este de fapt un sticker de perete.
        Sticker-ul de perete cunoscut de asemenea si ca autocolant de perete, tatuaj de perete sau vinil de perete, este de fapt o folie adeziva din PVC, monomerica (compusa dintr-o substanta cu masa moleculara mica si cu compozitie simpla, care intra in constitutia polimerilor), disponibila cu suprafata mata, special creata pentru decorarea peretilor si nu numai.



Cam atat cu lectia de chimie si sa gustam putin din cea de istorie.
Inca din cele mai vechi timpuri, spatiile de locuit au fost decorare cu obiecte de frumusete ( vase, mobilier, etc).  Indiferent de cultura, oamenii au folosit design-ul interior pentru a crea spatiul ideal in care sa-si petreaca o mare parte a vietii .
        Lasand un semn vizibil pe design-ul interior de astazi, romanii si-au dorit un stil de viata plin de confort si au utilizat decoratiunile pentru a-si arata averea. Dupa caderea Imperiului Roman, biserica a capatat atat putere politica cat si religioasa si era de parere ca autoexprimarea nu-si are locul in crearea si design-ul cladirilor. In interior, frumusetea a fost inlocuita cu lambriuri din lemn si mobilier caruia ii lipseau detaliile.
Intr-un timp relativ scurt, in Europa a inceput perioada Renasterii, readucand idea de frumos cladirilor si interioarelor lor. A fost o perioada care a impreunat stiinta cu arta si care inca influenteaza modul in care facem astazi design.
        Design-ul interior este cu adevarat un stil de viata. De la design-ul simplist al mobilierului cu imagini alb-negru, la mobilierul de stejar cu complexitati delicate si picture victoriene, design-ul interior exprima gusturile individuale.
        Astazi vietile noastre au un ritm alert, lasand foarte putin timp pentru noi. Din punct de vedere economic, bugetele noastre sunt restranse insa inca ne dorim sa cream un spatiu al nostru.
Stickerele de perete sunt o alegere perfecta pentru a decora si a spori orice spatiu. Ideea de sticker decorativ a aparut in jurul anilor 2000, atunci cand primele stickere au fost folosite in Franta pentru decorarea vitrinelor magazinelor. Cu o paleta mare de culori si forme, optiunile pentru autocolante decorative sunt nelimitate.
       Stickerele de perete sunt usor de aplicat, aplicarea acestora facandu-se cu foarte putin deranj. Sunt durabile si se pot aplica in cateva minute. O camera intreaga poate fi redecorata in mai putin de o ora, fiind mai simplu decat achizitionarea vopselurilor, ustensilelor necesare sau a tapetului.
De asemenea stickerele de perete dau aspectul de vopsea sau de sabloane pentru a evita ideea de “ieftin”. Iti poti completa stilul tau cu o varietate de autocolante de perete disponibile pe GekoArt. Pentru un look “Pop Art” cercurile si formele patrate, disponibile intr-o gama larga de culori, pot fi amestecate si potrivite pentru a complete design-ul interior al oricarei incaperi.
        Stickerele de perete clasice, precum stickerele cu pasari, pot adauga o calitate de vis unei incaperi la care se adauga si relaxarea pe care o simti in timp ce privesti ascensiunea lor.
Copiii vostri isi pot pune amprenta pe design-ul interior al camerei lor cu un sticker GekoArt, din sectiunea Stickere Copii dedicata acestora. Aplicarea sticker-ului este usoara iar cu ajutorul dumneavoastra ei isi pot crea un spatiu care sa ii inspire.
        Alegerile voastre sunt nelimitate atunci cand vine vorba de design interior. Echipa GekoArt este formata din profesionisti in design interior, ce folosesc stickerele de perete pentru a-si ajuta clientii sa-si completeze caminul sau spatiul de lucru, cu un buget redus.

        Daca vrei sa renovezi sau sa-ti imbunatatesti design-ul interior al casei sau al biroului biroului alege unul dintre stickerele de perete de pe GekoArt, sau vino cu o idee personalizata si noi o vom transpune in realitate, simplu, ieftin si rapid.

No comments:

Post a Comment